Ezen a szombaton 25.09.2010 a csaladunk Anyukam kivul elindultunk gombazni es azutan meg voltunk egy szulinapon. Eszter szulinapjara, 10 evet toltot be! 
 
Tegnap az elso nap iskola. Mentunk es egy csomo valtozast halottunk, sok tanart kicserltek, mas osztalyok, hat nha! Nem vartam ezt a pillanatot. De csakis eljot. Meg van 2 evem es aztan szbadultam a sulitol. Alig varom! A hideg is hamarab jott ebbe az evbe es sajnos azt halottam hogy nagyon hideg es kemeny tel lesz ezen a telen. Van akinek ez jo hir, foleg a kutya szanhuzoknak! Biztos elvezni fogjak, ugy en is varnam a telet, de mivel nincs mit cs telen, csak fagyok meg! Az uj evet es a karacsonyt varom a leghamarab mert szupik szoktak lenni! Alig varom. 
 
Suli elott hozzank jott Nagymamam mert a szuleim es a batyam aki vigyazot ra, elmentek. Hat mit is mondjak. Nincs a leg jobb helyzetbe mert Altsheimeros es sokat felejt, de jo volt vele egyutt  utolso napokba alni. Nem zavart meg hogy olvassam a Bibliat, se hogy menyek a kutyahoz. Sot sokszor meg unatkoztam is, de persze csak egy par percig mert nem szeretek unatkozni!

SHALOM!